Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee

Kalau sebelum ni ebby kongsi Testimoni Alfafa Sebagai Milk Booster, kali ni ebby nak kongsi pulak Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee. 

Ramai yang tahu ESP Shaklee adalah vitamin baik yang sesuai diminum oleh ibu mengandung. Selama ini, ramai yang beranggapan bahawa semasa mengandung, vitamin yang kita dapat dari klinik sudah memadai. Cukup ke?


Bagi ibu yang mengalami morning sickness yang teruk, vitamin yang klinik bekalkan memang tak tertelan. Nak makan pun tak berselera. Macam mana baby dalam perut nak dapat khasiat untuk perkembangan yang baik?

Jawapannya ialah ESP. Walau teruk macam mana pun loya-loya yang dialami, insyaALLAH ibu-ibu masih berselera untuk minum ESP jika betul cara bancuhannya. Banyak faedah & kebaikan ESP Shaklee ni. Rugi sangat kalau tak minum. Kali ini ebby nak kongsikan testimoni ibu mengandung menggunakan ESP Shaklee.


TESTIMONI : PUAN FARAH
.
[KESIHATAN TERJAMIN DENGAN SUPPLEMEN SHAKLEE SEMASA KEHAMILAN]
.
Saya Farah dari Bangi. Mengandung umur 37 tahun, Alhamdulillah selamat melahirkan masa umur 38 tahun. Sepanjang tempoh kehamilan ada beberapa masalah:

i. darah rendah (HB rendah)
ii. berat badan turun 3 Kg 

Trimester pertama ambil B-Complex dan ESP sahaja. 
Bila darah asyik rendah dan berat turun 3 Kg masa kandungan 5 bulan (awal bulan puasa).
.
Hati ibu ini risau dan cemas. Nekad konsisten Set Premium Hamil tambah dengan Performance Drink untuk beri tenaga semasa berpuasa.
.
Alhamdulillah raya, berat naik pula 4 Kg. Ibu hamil ini cemas lagi. Rupa-rupanya banyak makan kuih raya semasa berbuka dan hari raya. Saya teruskan supplemen secara konsisten, HB bertambah cantik atas 11 dan berat saya serta baby naik secara konsisten.
.
Alhamdulillah selamat bersalin dengan berat baby 2.42 Kg. Syukur Alhamdulillah

Kreadit to Supermom Shaklee Story



Menarik kan testimoni ibu mengandung menggunakan ESP dan juga set mengandung shaklee ni. Ibu yang loya teruk pon masih berselera minum ESP dengan sayarat, anda tahu resepi yang betul.


Berminat nak cuba ESP atau Set Kehamilan Shaklee?

Hubungi saya sekarang atau boleh membuat belian atas talian dengan menekan SINI



Kebaikan Alfafa Shaklee Untuk Lelaki Dan Wanita

Bila dengar alfafa shaklee, yang terbayang alfafa ialah jamu moden. Jamu mesti untuk wanita atau perempuan kan? Tapi, tanggapan itu salah sama sekali.

Alfafa merupakan raja tumbuhan. Ianya sangat berkhasiat untuk kesihatan lelaki. Ianya juga sesuai dimakan oleh wanita tak kira masih anak dara atau yang sudah berkahwin mahupun yang sudah melahirkan anak. Di antara kebaikan Alfafa Shaklee untuk lelaki dan wanita ialah;

Terdapat 2 pilihan Alfafa Shaklee
Botol S - 330 biji
Botol L - 700 biji
Harga sangat-sangat mampu milik iaitu bawah RM100
Kebaikan Alfafa Shaklee untuk Lelaki & Wanita

  1. Bertindak sebagai kacip fatimah
    Bagi wanita yang sayangkan suami, Alfafa Shaklee sememangnya vitamin wajib untuk anda. Ia berfungsi menjaga kecantikan organ peranakan & bahagian sulit wanita. Ia membantu maengatasi masalah sengugut, keputihan, bau badan, masalah kekeringan ketika bersama & menghangatkan hubungan intim bersama suami.
  2. Milk Booster bagi ibu menyusu
    Bagi membanyakkan susu badan, anda boleh mengamalkan perkara asas penyusuan & mengambil alfafa shaklee
  3. Melegakan sakit sendi & belakang
    Jika anda sering sakit sendi & sakit belakang, Alfafa Shaklee membantu menghilangkan kesakitan yang anda alami.
  4. Menghilangkan kelesuan & tekanan
    Satu lagi kebaikan Alfafa Shaklee untuk lelaki dan wanita ialah mencergaskan badan. Lesu & stress berpunca daripada bahan toksin yang terkumpul doi dalam badan. Selepas anda detox dengan Alfafa Shaklee, anda akan merasai perbezaannya.
  5. Memberi kelegaan semasa haid
    Alfafa Shaklee juga membantu melegakan senggugut & PMS
  6. Memulihkan urat selepas bersalin
    Pengambilan Alfafa Shaklee selepas bersalin bukan sahaja membantu membanyakkan susu malah ia juga memulihkan urat-urat yang kembang sepanjang tempoh kehamilan
  7. Bagus untuk elergi dan ekzema
    Anda yang mengidap ekzema dan alergik jugak sangat sesuai mengambil alfafa sebab ia membantu masalah tersebut dengan menyahtoksin.
  8. Merawat asma
  9. Mencuci usus bagi membuang toksik
    Ia membantu menyahtoksin dan dalam masa yang sama membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  10. Meneutralkan asid dalam badan
    Kebaikan Alfafa Shaklee untuk lelaki dan wanita yang seterusnya ialah membantu meneutralkan asid di dalam badan supaya berada dalam pH yang sesuai
  11. Membesar dan menegangkan payudara
    Berita baik untuk para wanita, alfafa shaklee membantu mencantikkan payudara anda
  12. Melegakan sembelit
    Selain Ostematrix, amalkan alfafa shaklee & jangan lupa minum air secukupnya
Menarik bukan? Banyak betul kebaikkan Alfafa Shaklee ni. Untuk mengetahu cara pemakanan alfafa yang betul & harga istimewa yang Ebby tawarkan, sila hubungi Ebby sekarang. Boleh juga membuat belian atas talian dengan menekan SINI



Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak

Ramai kawan-kawan ebby dah aware tentang penyusuan susu ibu dan ramai yang tahu mengenai bila menyusu dalam masa yang sama kita boleh menurunkan berat badan atau kembalikan berat badan seperti sebelum mengandung.

Hari ni ebby nak share macam mana kuruskan badan sambil menyusukan anak dengan Set Diet Shaklee. Betul tak ramai yang kata kalau menyusu ni susah nak berdiet.? Ya, memang betul! Sebab bila menyusukan anak perut ni kejap-kejap lapar. Mulut pulak asyik nak mengunyah je. Macam manalah nak berdiet kan? Takkan nak makan ubat kurus pulak, kan tak pasal-pasal anak sakit. Mak nak melawa, anak pula terima akibatnya.


Kuruskan Badan Sambil Menyusu Dengan Set Diet Shaklee

Dengan Set Diet Shaklee anda tidak perlu risau sebab semua vitamin dalam set ini adalah semulajadi & tidak akan bagi apa-apa kesan buruk kepada baby. Berdasarkan pengalaman sendiri, bukan sahaja boleh menurunkan berat badan tetapi susu jugak makin meriah. Eh, macam mana pulak susu boleh banyak? Meh saya ceritakan satu-persatu. 

Mula-mula jom berkenalan dengan Set Diet Shakle. Set ini terdiri daripada 3 komponen iaitu, bakar, buang dan bina.

Bakar ialah memecah & membakar lemak & kolesterol berlebihan yang bersarang kay dalam badan kita.
Buang pula ialah membuang atau flush atau detox segala macam toksin yang ada kat dalam badan. Yelah, dah bakar lemak-lemak tu mestilah kena buang dari badan, kalau tak semua berkumpul macam mana nak kurus.
Bina ialah kita bina otot supaya takde jadi daging yang menggeleber.

Ketiga-tiga elemen ni penting untuk mendapatkan berat badan yang ideal & bentuk badan yang cantik. Jadi, kita boleh kuruskan badan dengan cepat sambil menyusukan anak dengan Set Diet Shaklee. Kenapa lebih cepat? Sebab nye waktu menyusukan anak jugak adalah waktu proses pembakaran kalori sama.

Macam mana turunkan berat semasa menyusu, Cara kawal diet semasa menyusu, Set menyusu yang boleh turunkan berat badan, set diet yang selamat semasa menyusu, Menyusu dengan set shaklee
Semua di atas ni Ebby pernah ambil dan ada antaranya still ambil till now. Dan antara yang best ambil sewaktu menyusu ialah, Afafa, Omega Guard, Lecithin & ESP tambah cinch tea bagi mereka yang low metabolisma. Dalam masa yang sama susu banyak dan anak pun tak meragam. Tambahan lagi Omega jugak bagus untuk otak baby.

Nak tahu vita,in mana yang sesuai untuk anda? Hubungi saya untuk free consultation. Saya akan bagi vitamin ikut bajet anda. Anda juga boleh mencuba set Detox Parasite atau Detox with Shaklee Way.

Kalau anda membeli salah 1 set dengan ebby, anda bukan sahaja mendapat produk hebat, tapi anda juga akan dapat ;
  • Free consultation tentang cara pemakanan vitamin yang BETUL
  • Free consultation tentang DIET harian
  • Free consultation tentang jadual exercise
  • Ebby akan add anda ke group khas.
Menarik? Tunggu apa lagi, hubungi Ebby sekarang kalau anda nak turunkan berat badan sambil menyusu anak dengan Set Diet Shaklee. Pakej dengan harga menarik menanti anda.



Daily Essential Set Shaklee



Daily Essential Set atau lebih dikenali sebagai Set Asas Shaklee ini menyediakan Set Shaklee untuk 1 family. Set ini merupakan set wajib ada disetiap rumah kerana ianya berfungsi untuk membantu meningkatkan kesihatan anda sekeluarga secara menyeluruh. Ia juga memberikan tenaga berterusan dan meningkatkan imuniti anda sekeluarga dengan menjaga kesihatan tubuh badan & organ-organ dalaman. 

Roger Barnett & Family

Daily Essential Set

Set ini terdiri daripada 5 jenis produk;

ESP
  • Merupakan sumber protein biologi lengkap yang berasaskan tumbuhan yang di proses secara semulajadi
  • Ia rendah lemak, bebas kolesterol dan kaya dengan asid amino penting.
  • Ia memberi tenaga
  • Membantu melancarkan penghasilan SUSU IBU
  • Mencantikkan kulit
  • Membantu kawal paras kolesterol
  • Memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama
  • Sangat bagus untuk perkembangan dan tumbesaran bayi (bagi ibu mengandung dan menyusu) kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu / pusat. Soya shaklee adalah non GMO. Ia juga dibasuh bukan menggunakan alkohol. Diproses dengan suhu yang sangat sederhana agar enzim di dalamnya tidak musnah. Berkualiti tinggi boleh baca di SINI
Kesihatan Family, Kesihatan Keluarga, Family Wellness Care, Daily Essential Set

Vitalea Iron Formula
  • Makanan tambahan yang seimbang dan paling komprehensif dan diformulakan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa
Sustained Release Vita-C+
  • Mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah
B Complex
  • Mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan kita bagi menggantikan nutrisi vitamin B yang hilang.
  • Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik sama ada dari segi kesihatan jantung, sintesis DNA, menguruskan tekanan apatah lagi dalam membina tenaga metabolisma.
Omega Guard
  • DHA dan EPA merupakan asid lemak Omega 3 yang ditemui di dalam ikan laut dalam.
  • DHA dan EPA dipercayai dapat mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang diperlukan dari pemakanan
Set ini kecuali Omega Guard boleh diambil oleh semua individu kecuali kanak-kanak dibawah usia 12 tahun. Kerana Omega Guard Shaklee boleh diambil oleh kanak-kanak seawal usia 1 Tahun.

Berminat untuk mendapatkan Set Daily Essential ini? Boleh buat belian atas talian dengan menekan SINI atau hubungi Ebby sekarang.


Pengedar Vivix Shaklee Subang Jaya, Selangor

Kali ni saya nak perkenalkan Pengedar Shaklee paling PRO di Subang Jaya, Selangor. Orang-orang sekitar USJ take note ya! Kalau nak beli vitamin Shaklee atau pun nak mendaftar sebagai ahli shaklee sila hubungi beliau.





Pengedar Shaklee Paling PRO Di Subang Jaya, Selangor

Nama : Huda Samsudin

No Fon : 017-2948925

COD : Sekitar USJ, Selangor
(Pengeposan Seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia, dll)

Facebook : Huda Samsudin

Ramai yang beli vitamin Shaklee tapi tak dapat aturan makan yang betul. Dapat vitamin, dah tak tahu cara macam mana nak makan. Lepas tu terpaksa tebalkan muka cari Pengedar Shaklee lain kan? Jangan risau, anda takkan mengalami masalah tu lagi. Dengan pembeliuan Shaklee dari downline Ebby ni, anda bukan sahaja akan mendapat aturan makan yang betul dan counsultation terbaik malah jika ingin menjana wang tambahan dengan shaklee juga akan diajar. BEST ke BEST?


Dah biasa makan shaklee? Tiba masanya untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Ramai yang jadi ahli Shaklee untuk makan sendiri, bukan untuk berbisness. Tapi sebagai bonus, jika anda mendaftar sebagai ahli bersama beliau, anda akan mendapat tunjuk ajar dari A-Z. Manalah tau satu masa nanti terbuka hati nak berbisness Shaklee.

Jom tonton video ni:
Rahsia RM50,000 Shaklee by Geng Aku Sayang Bini from iReach HD on Vimeo.